Hoe werken wij

Uw voorkeur

Met een korte vragenlijst inventariseren wij uw wensen voor een nieuwe auto die u wilt kopen. Dit kost u niet veel tijd. Binnen 48 uur presenteren wij u een aantal nieuwe auto's die voor u in aanmerking komen. Daarna selecteren wij de meest actieve dealer bij u in de buurt die u zal benaderen om de beste deal af te sluiten.

Uw gegevens

Uw gegevens stellen ons in staat om u aan deze dealer te koppelen.

Ons advies

Bij ons advies houden wij rekening met de aanbiedingen die dealers momenteel op nieuwe auto's doen. Ook selecteren we auto's die goed verkocht worden omdat dat ook voor de inruilwaarde op termijn van belang is. Maar bovenal letten wij op uw wensen bij aanschaf van een nieuwe auto.

Mocht u het hele proces van het selecteren van een nieuwe auto en het inruilen van uw huidige auto vervelend vinden, dan kunnen we u een offerte op maat bieden waarbij wij het gehele traject voor u regelen. Uw aanvraag voor deze offerte kunt u sturen aan advies@autothuis.nl.

Zoek mijn
nieuwe auto

Voorstel binnen 48 uur

Objectief advies

Gaat u binnenkort een nieuwe auto kopen, vul dan de vragenlijst in en u ontvangt een email met de voor u geselecteerde nieuwe auto’s die aan uw wensen voldoen. En u wordt benaderd door de dealer in uw regio die de beste deal biedt.

Vul dus snel de vragenlijst in voor een gratis advies.